| |
00

Pomoć

Kako pronaći knjigu?

Pretraživač

Točno znate koju knjigu tražite? U pretraživač (gore) upišite traženi pojam, i odaberite kategoriju za pretraživanje (npr. pojam "krleža" po kategoriji "traži po autoru"). Ispisat će se popis svih knjiga koje odgovaraju zadanom upitu.

Bilioteke Naklade Jesenski i Turk

Zainteresirani ste za određeno područje? Klikom na jednu od biblioteka (ispisane u lijevom stupcu) odaberite željenu biblioteku i razgledajte njena izdanja.

 

Kako funkcionira košara?

Dodavanje knjiga u košaru

Kada ste pronašli željenu knjigu možete je dodati u košaru klikom na gumb "Dodaj u košaru". To možete učiniti već pri ispisu rezultata pretraživanja i izdanja pojedine biblioteke, ili sa stranice pojedine knjige. Broj knjiga u košarici možete vidjeti cijelo vrijeme u gornjem desnom dijelu stranice, a sam popis knjiga u košarici možete vidjeti klikom na strelicu pored količine knjiga.

Kako funkcionira košara?

Kao i u pravoj trgovini, tako i u ovoj internet knjižari košara sadrži knjige koje ste u nju stavili sve dok niste spremni za odlazak na blagajnu i kupovinu. U sklopu košare možete:

  • proslijediti dalje na NARUDŽBU
  • mjenjati količinu pojedine knjige
  • micati knjige iz košare
  • nastaviti kupovati

Klikom na gumb "Vaša košarica" uvijek se možete vratiti na košaru, bez obzira na kojoj se stranici trenutno nalazite.

Napomena

Stavljanjem knjige u košaru ona nije kupljena. Kasnije je možete ukloniti iz košare i odustati od kupovine, ili proslijediti na kupovinu pritiskom na tipku NARUČI.

 

Kako kupiti knjigu?

Kupovina se obavlja preko sigurnog poslužitelja Superknjižare.

Naklada Jesenski i Turk omogućuje Vam da knjigu platite na više načina, ovisno o vašim preferencijama.

Plaćanje karticom

Knjigu možete platiti kreditnim karticama (American Express, Visa). Kniga će biti dostavljena na Vašu adresu. Garantiramo Vam da je svaka transakcija koju obavite ovdje sigurna.

Plaćanje pouzećem

Odaberite željenu knjigu i naručite je, a plaćanje ćete obaviti poštaru prilikom dostave knjige na Vašu adresu.

Preuzimanje knjige u knjižari

Na ovaj načina omogućujemo Vam da pronađete i kupite knjigu preko Interneta. Knjiga nakon toga možete podići u nekoj od naših knjižara, a da pritom ostvarite popust koji odobravamo za kupovinu preko Interneta.

Sigurnosna tehnologija

Svi podaci koje upišete, uključujući Vaše osobne podatke i brojeve kreditinih kartica, šifriraju se i prenose sigurnim vezama (SSL i HTTPS), te ih nitko ne može pročitati dok putuju preko Interneta.